thedisappearingcat: (Default)
[personal profile] thedisappearingcat
 When I make a comment on someone else's blog, I select a suitable icon. But when I post the comment my default icon is displayed instead of the icon that I chose. I tried to edit the comment to change my icon, and the default icon was nevertheless displayed.

Is there something I need to do in order to be able to select an icon when commenting, or has something gone fubar?

Edit: And it did it for posting to this community, too. 
princessofgeeks: (Default)
[personal profile] princessofgeeks
When I read to the end of a post and click "comment" (or whatever the OP has made her "post comment" button say), I am redirected to the top of the post and then I have to scroll down to the open comment box. It would be much much more convenient if I were immediately taken to the open comment box.

Is this an artifact of my custom layout, or a known way the DW interface works?

When I actually write my comment and click on "post the comment", I stay right with the comment, and do not get bumped back up to the top of the OP, which is what I want. So that's nice; i like that.
dragonfly: stained glass dragonfly in iridescent colors (Default)
[personal profile] dragonfly
Can anyone tell me why sometimes I can edit my comments and other times the option isn't available? I've always had a paid account.
darthhellokitty: Schrodinger's cat - a box with Hello Kitty's hair bow (Default)
[personal profile] darthhellokitty
On LJ, I use a Firefox add-on (LiveJournal Add-ons) for my comments to posts that allows me to select text, then right-click for a menu that includes formats like italic, bold, link, etc.

Is there anything similar for use in Dreamwidth? Is anything planned? I know I'm lazy, but I get tired of typing in all those brackets.
[personal profile] madelienegrey
Hi all,

I'm interested in disabling comments on select posts that I cross-post to another site. I know that on the Crossposting page, there is an option to disable comments on posts made to other sites (seems to be all by default), although there are the two separate footer options one can add to entries for use as a main custom footer or as a custom footer for use when comments are disabled....

So, uhm, is there a way, when cross-posting a certain entry, that I can set the comments to be disabled on the external site for that post only? I'm not wanting to disable all comments on those cross-posted entries (ideally, I'd love it if I could set the comments to be disabled by security level (i.e., all Access/Friends Only Entries have disabled comments which redirect to here).
madripoor_rose: milkweed beetle on a leaf (Default)
[personal profile] madripoor_rose
I'm testing something on the IP address being displayed in comments thing, could I get 5 people who don't mind their IP addy being seen to comment here?


ETA: doesn't seem to be happening this time. Maybe related to Cesy's post two down from this. Or was a momentary glitch. Waiting to hear on Common Nature and Exercise Every Day, where it also happened yesterday.
oriolegirl: (Default)
[personal profile] oriolegirl
I've just created a community ([community profile] academy_of_words) and I checked off the setting to allow only members to post. But the question has been raised, does this mean that only members can comment on posts? I don't see anything on the Community Settings page or in any of the Community FAQs that refers to comments. Does anyone know? Thanks!
elshadye: Echappe Pointe Shoes (Default)
[personal profile] elshadye
 I imported my LJ and it brought the entries (apparently fine - haven't looked in detail yet).

However, while it says in my inbox that comments were imported successfully, NONE of them arrived.  I also tried re-importing and adding the "add friends" (the one where it creates the OpenID to add to my access list?) and it, again, said that comments were successfully imported - but none have arrived.  

I don't know what I did wrong, and I don't know how to fix it.  Help!  
ex_beautyofgr925: (Default)
[personal profile] ex_beautyofgr925
I tried to log in this morning while replying to a comment, using the log-in option at the post. I kept getting the error "your login cookie has disappeared". When I used the login box at the top of the page, everything worked fine. Has anyone else had this happen, is it a known issue, etc.?

Also, is there a specific place to report, ask about, and/or review reported bugs/glitches such as this?
cyprinella: a red octopus on a white background with a red star above it (Default)
[personal profile] cyprinella
I just figured out how to follow the install a Mixit theme directions. After a bit modding, I went to check how the comments looked and discovered that the "expand comments" function isn't working right. Instead of expanding them on the main page, it goes to the sub thread. Anyone know how to fix this?

Profile

getting_started: question mark in the style of the site logo (Default)
Questions and answers for new or confused DW users

July 2017

S M T W T F S
       1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Syndicate

RSS Atom

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 23rd, 2017 09:20 am
Powered by Dreamwidth Studios